Vi planerar en Staffordshire bullterrier kull med parning I slutet på 2020

Till denna kull tar vi emot intressenter som har en mer aktiv vardag och kan erbjuda träning/tävling med sin hund. Kullen kommer förmodligen lämpa sig väl för träning inom lydnad, Nosework, bruks eller liknande. Vi söker även fodervär/fodervärdar till individer ur denna kullen. Tiken vi ska para är Polly, läs mer om henne under fliken tikar.  
128FE9C8-84CC-429B-ADDC-E5803A1D4C84

 

 

Vi planerar att para Enya under vintern 2020/2021!

Är du inresserad av en valp, tveka inte att höra av dig med en presentation av dig själv och målet med ditt hundägande. Vi kommer söka minst 1 fodervärd. Är du självgående spelar det inte så stor roll vart du bor. Vi söker en fodervärd som är intresserad av att träna/tävla med sin hund.

 

8D782415-66CA-4225-A5BF-B4AE668276BA 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra valpar levereras:

* Registrerade i Svenska kennelklubben (SKK)

*Med Stamtavla

*Id märkta

*Vaccinerade

*Veterinär besiktade (Ej äldre än 7 dagar)

*Doldafel försäkrade

*Inte innan de fyllt 8 veckor

*Köpeavtal från SKK

 

Vi kräver alltid ett besök där vi träffas och känner av varandra och ni får träffa våra hemmaboende hundar. Den första kontakten kan dock ske via Email med eventuella frågor.

När ni bestämt er för att det är från oss ni vill köpa er framtida familjemedlem väljer vi tillsammans ut den valp som bäst kan passa i er familj utifrån vad ni vill göra med hunden. Våra valpar är i första hand älskvärda familjemedlemmar men har man ambitioner om tävling/utställning ska man få den valp som lämpas bäst till det, även om inga garantier kan lämnas.

Vi vill att HD och ED röntgen görs mellan 12 och 24 månader och att MH eller BPH görs inom samma tidsspann för att vi ska kunna utvärdera vår avel på bästa sätt. Detta lägger vi stor vikt vid och det är en viktig del för oss! I den mån det är möjligt kommer vi arrangera MH/BPH dagar där en hel kull gör MH/BPH samtidigt för bästa utvärdering.