Vi är en liten kennel strax utanför Jönköping som föder upp American staffordshire terrier och Staffordshire bullterrier. Jag, Angelica, är grundaren till kenneln men bor ihop med min sambo Hampus som har ett lika stort hundintresse som jag. Vi hade vår första kull 2017, det var en fantastisk upplevelse och vi är så förvätansfulla på framtiden och vad den kommer ge oss i nya bekantskaper med valpköpare och hundar som vi får möta på resans gång. Vi prioriterar hälsan, vi vill att varje familj/person ska få en chans till en så frisk hund som möjligt. 

Vi är aktiva med våra hundar. För att få aktiva valpköpare måste vi föregå med gott exempel tänker vi! Sen är det så roligt att lyckas och utvecklas ihop med sin hund.  Vi har tränat och tävlat aktivt i Weight Pull sen 2008 och har många fina pallplaceringar med oss och ett SM guld med Mini (Rondevu easter bird) 2013.

 

facebook_1494339664235

Hampus har fastnat för spår och då främst blodspår. Jag tycker att Rallylydnad är riktigt roligt och har tävlat i detta, men har även ett intresse för lydnad och agility som vi kommer nosa på framöver. 

Vi åker på några utställningar per år. Vi är inte flitiga besökare men tycker det är roligt att några gånger per år visa upp hundarna. 

 

 

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar,

Väl mött!